Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Phantom Manor

Disneyland Park

Frontierland

Minimumlengte

Geen minimumlengte

Leeftijden

Kinderen, Jonge tieners, Tieners, Volwassenen

Toegankelijkheid & andere informatie - Opens a dialog

Toegankelijkheid

 • Overstap nodig van de rolstoel naar de zitplaats (alleen of met hulp) - begeleiding door minstens één valide persoon van 15 jaar of ouder vereist
 • Geschikt voor personen die moeilijk kunnen staan
 • Toegang tot de attractie afhankelijk van je atrofie (een volledige lijst is beschikbaar bij City Hall, Donald Desk, Studio Services en de Reserveringscentrale)
 • Geschikt voor personen met een mentale beperking, autisme, psychische stoornis of gedragsstoornis - begeleiding door een valide persoon van 15 jaar of ouder vereist
 • Geschikt voor slechtzienden
 • Geschikt voor blinden - begeleiding door een valide persoon van 15 jaar of ouder vereist
 • Hulp- en geleidehonden toegelaten
 • Geschikt voor slechthorenden
 • Geschikt voor personen met een invaliderende ziekte of tijdelijke lichamelijke handicap

Interesses

Familieplezier, Niet te missen, Kan jonge gasten schrik aanjagen

Gastenbeleid

 • Deze attractie is verboden voor zwangere vrouwen
 • Gasten met leermoeilijkheden, met een verstandelijke handicap, gedragsstoornissen of autisme worden als groep toegelaten in de attractie mits aanwezigheid van minstens 1 begeleider : 1
 • Houd altijd toezicht op je kinderen
 • Deze attractie kan kinderen beangstigen

Je slaat je handen voor je ogen in dit vrolijke mysterie waar griezelige geesten en spoken je overal staan op te wachten.

Om de wensen van onze gasten te kunnen blijven overtreffen, is deze attractie vandaag gesloten voor renovatie. Bezoek de pagina met openingstijden voor updates en informatie over de heropeningsdatum.

Phantom Manor: Een rondleiding waar je nekharen van overeind gaan staan

Verzamel al je moed en kom naar Phantom Manor waar 999 grappige geesten één groot geheim bewaren.

Als je dichter bij de attractie komt, houden de griezelige gebeurtenissen je wel even bezig. Kamers veranderen, schilderijen bewegen en spiegels buigen, allemaal begeleid door enge geluiden. En als je dan eenmaal in je doom buggy zit, begeleid de stem van een geest elke bloedstollende bocht in een belevenis die je laat schreeuwen om meer.

De vloek van Thunder Mesa slaat opnieuw toe
Henry Ravenswood was een pionier die goud vond in Thunder Mesa. Van zijn fortuin liet hij op een heuvel een groot landhuis bouwen waar hij jarenlang gelukkig leefde met zijn gezin.
Totdat zijn mooie dochter zich verloofde met een mijnwerker die haar wilde meenemen. Henry was er zwaar op tegen en zwoer dat hij alles in het werk zou stellen om te voorkomen dat zij zouden trouwen. Maar toen werd Thunder Mesa getroffen door een mysterieuze kracht, sommigen zeggen een vloek, in de vorm van een aardbeving die Henry en zijn vrouw het leven kostte.
Kort daarna zou Henry's dochter gaan trouwen. Maar haar aanstaande kwam nooit opdagen en liet haar alleen zitten in de balzaal van het landhuis. Uren, dagen, maanden, jaren gingen voorbij. Ze heeft nooit haar bruidsjurk uitgetrokken, noch haar bruidsboeket losgelaten. En terwijl ze doelloos door het grote huis zwierf, treurige liefdesliedjes zingend in de hoop dat haar verloofde ooit zou terugkeren, werd ze geplaagd door een boze geest die haar overal volgde en haar toewijding bespotte.
Wie spookt er vandaag door de gangen van het landhuis? Wat is er met de verloofde gebeurd? Wie is de mysterieuze geest? Daar moet je zelf achter komen in de Disney Phantom Manor.

Toegankelijkheidsgidsen voor de Disney Parken

Best gegarandeerde aanbieding!
Tot -35% op jouw verblijf + verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar

Voor aankomsten van 9 januari t/m 1 april 2019
Beginning of tooltip content End of tooltip content
 • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
  Bel onze experts in het hart van de Disney Parken op het nummer
  078 15 60 28
 • Lokaal tarief
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden