Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Er is zoveel te doen in Disneyland® Paris!

Beginning of tooltip content End of tooltip content

De magie van Disney is uniek!

Duik in de wereld van de Disney verhalen en geniet van de magie van Disney in onze themaparken. Meer dan 50 attracties, adembenemende parades en indrukwekkende shows: magische ervaringen en spannende avonturen voor het hele gezin.

Meer dan 50 attracties

Spannende avonturen voor het hele gezin
Verder lezen

Fantastische live shows

Adembenemende shows en kleurrijke parades: onvergetelijke herinneringen
Verder lezen

Ontelbare magische ervaringen en meer dan 50 spannende attracties: onze Disney® Parken zijn één groot avonturenpark voor jong en oud! Kies het ruime sop met Pirates of the Caribbean, vlieg mee met Dumbo the Flying Elephant of ga op ruimtereis in Star Wars Hyperspace Mountain! Nog meer hoogtepunten vind je in het Walt Disney Studios® Park, van Ratatouille: The Adventure tot The Twilight Zone Tower of Terror.

Duik in het grootste Disney avontuur aller tijden: geniet van de spectaculaire, sprankelende avondshow Disney Illuminations Laat je betoveren door het Kasteel van Doornroosje terwijl Mickey je rondleidt door een schitterende presentatie van klassieke en nieuwe Disney verhalen. Of voel je adrenaline stromen met Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular® in het Walt Disney Studios® Park!

Jouw Disney helden

Alleen bij Disney: ontmoet je helden!
Verder lezen

Zo veel hoogtepunten

Het programma van Disneyland® Paris staat vol hoogtepunten
Verder lezen

Stel je voor dat je oog in oog komt te staan met de Disney figuren uit je jeugd. Dat kan in Disneyland® Paris! Tijdens onze Meet & Greets kun je de populairste helden en de beruchtste slechteriken van de afgelopen 50 jaar ontmoeten, zoals Mickey en Minnie, Goofy, Kapitein Haak, Jack Sparrow en Belle. Vergeet je fotocamera niet!

Bezoekers van Disneyland® Paris worden het hele jaar door betoverd. Geniet van onze feestelijke versieringen en hele speciale gasten tijdens de kerstdagen, Halloween, St. Patrick's Day en Season of the Force. Andere hoogtepunten zijn onze regelmatig terugkerende sport- en culturele evenementen, zoals het Disneyland® Paris Magic Run Weekend en de vele muziek- en theaterfestivals.

Disney Village®

Themarestaurants, entertainment en shopping
Verder lezen

Golf Disneyland®

Drie golfbanen met 9 holes voor amateurs en professionals, het hele jaar open, met het clubhuis en Club House Grill.

Het avontuur begint al voordat je de Disney® Parken binnenloopt: Disney Village® biedt allerlei vormen van entertainment voor het hele gezin, met restaurants als Café Mickey, Annette’s Diner en The Steakhouse, bioscopen, een IMAX-theater en winkels als The LEGO Store en World of Disney. Of stap in één van de grootste heteluchtballonnen ter wereld en geniet van het uitzicht: de perfecte manier om je dag in de Disney® Parken geheel in stijl af te sluiten!

Parijs? Je bent er zo!

Ontdek de magie van de stad aan de Seine
Verder lezen

Nog meer ervaringen

Cultuur, ontspanning en shopping rondom Disneyland® Paris
Verder lezen

Als je in Disneyland® Paris bent, moet je ook tijd uittrekken om Parijs te bezoeken en je kinderen de Eiffeltoren te laten zien of over de Champs-Élysées te slenteren. Georganiseerde busreizen met bezoek aan musea en andere attracties kun je boeken in Disneyland® Paris. Of je neemt op eigen houtje de RER-trein, die je binnen 35 minuten naar de stad brengt.

Op een paar minuten van Disneyland® Paris vind je nog meer activiteiten en ontspanningsmogelijkheden. Bezoek La Vallée Village Chic Outlet Shopping voor outlet shopping of Val d’Europe Shopping Centre met zijn uitgebreide aanbod aan winkels. Bezoek ook het het Sea Life Aquarium: een fascinerende onderwaterwereld met 5000 zeedieren. Er zijn ook een aantal historische kastelen in de buurt die een bezoekje waard zijn, bijvoorbeeld Château Vaux le Vicomte en Château Fontainebleau.
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze experts in het hart van de Disney Parken op het nummer
    078 15 60 28
  • Lokaal tarief
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden