Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

EEN KEUKEN VOOR ELKE SMAAK

GENIET VAN ONZE FLEXIBELE MAALTIJDOPTIES More Information
Beginning of tooltip content End of tooltip content

MEER DAN 50 RESTAURANTS VOOR HET HELE GEZIN

De magie van Disneyland Paris vind je ook terug in de vele verschillende restaurants voor elke smaak en elk budget in de Disney Parken, Disney Village en Disney Hotels.

Meet & greet & eat

Onvergetelijk: uit eten met je favoriete Disney figuren. Vooraf reserveren wordt aanbevolen!
Verder lezen

A la Carte

Geniet van een ruime keuze aan verschillende keukens in onze themarestaurants.
Verder lezen

Verras je kinderen met een onvergetelijke ervaring! Wil jij aan tafel zitten met de Disney prinsessen in Auberge de Cendrillon?
Mickey, Minnie en hun vrienden wachten op je in het Plaza Gardens Restaurant.
Of je kan gaan lunchen in Inventions in het Disneyland Hotel, waar je foto's kan maken met je favoriete Disney figuren en kan genieten van het internationale buffet.
Boek vooraf voor een geweldige ervaring met je favoriete Disney figuren. Bel onze restaurantsreserveringslijn op +33 1 60 30 40 50 (Engels en Frans gesproken, internationale telefoontarieven van toepassing).

Het culinaire aanbod in onze restaurants met tafelbediening is net zo divers als het spannendste, grappigste en leukste Disney verhaal. Dit zijn onze tips: Rémy's bekende ratatouille in Bistrot Chez Rémy, visspecialiteiten in het Captain Jack’s-Restaurant des Pirates of een malse steak met heerlijke garnituur in het Silver Spur Steakhouse.

Uitgebreide buffetten

Eet zoveel je wilt van onze buffetten met een ruime keuze aan overheerlijke gerechten
Verder lezen

Snel & hartig

In onze counterservice restaurants vind je een ruime keuze aan lichte en snelle maaltijden.
Verder lezen

Elk buffet is anders maar ze zijn allemaal even verrukkelijk. Geniet van onze buffetten in de restaurants van de Disney Parken, Disney Village of Disney Hotels. Samen met je gezin kun je zoveel eten als je wilt. Waar kunnen we jou voor wakker maken? Voorgerechten, hoofdgerechten, salades, desserts en fruit: er is voor elk wat wils!

Van een dagje in de Disney Parken word je hongerig. Maar dat is geen probleem, want er zijn meer dan 40 Counterservice restaurants en snacktentjes! Probeer een Jedi Burger in Café Hyperion! Onze tip als je even moet bijkomen van de 'Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular': Restaurant En Coulisse biedt een uitgebreide keuze van heerijhe burgers.

Maaltijdopties

Onze maaltijdopties bieden jou en je gezin net zoveel flexibiliteit als je nodig hebt
Verder lezen

Dankzij onze verschillende verblijfsopties kun je jouw maaltijden in de Disney Parken en Disney Hotels van tevoren plannen, zodat je je budget goed in de gaten kunt houden. Onze gezinsrestaurants bieden specialiteiten van over de hele wereld. Kies uit één van onze 50 kindvriendelijke restaurants. Eet smakelijk!
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze experts in het hart van de Disney® Parken op het nummer
    078 15 60 28
  • Lokaal tarief
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden