Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Disneyland Paris - Electroland

De electro-sfeer neemt bezit van het Walt Disney Studios® Park op 8 juli 2017, van 19.00 uur tot middernacht (toegang tot de twee Disney Parken vanaf 16.00 mogelijk met het Privilege-ticket)
Beleef een intense en unieke ervaring in het hart van het Walt Disney Studios® Park en maak de eerste editie mee van ElectroLand! De ideale gelegenheid om met vrienden of vriendinnen onvergetelijke momenten te beleven vol electro-muziek, feestsfeer en attracties met optredens van wereldberoemde dj's.
Reserveer meteen, het aantal plaatsen is beperkt!

Een unieke line-up

Een spectaculair concert met enkele van de meest beroemde internationale dj's ter wereld:

Steve Aoki – NERVO – Michael Calfan – Richard Orlinski

Deze artiesten delen het indrukwekkende podium van Production Courtyard.
Reserveer meteen!

Een concert-evenement

Beleef een onvergetelijke avond met vrienden of vriendinnen op de electro-beats en geniet van de feestelijke sfeer en het nachtleven in het unieke decor van het Walt Disney Studios® Park. Reserveer meteen!
Het openluchtpodium van Production Courtyard in het hart van het Walt Disney Studios® Park heet je welkom in een adembenemend decor. Je neemt een duik in een magische wereld met spectaculaire projecties op de Twilight Zone Tower of Terror™.
Van 19.00 uur kun je genieten van de voornaamste attracties, bars en restaurants van het park, exclusief geopend voor dit evenement.

Kies je tickets naar wens

ElectroLand - Standaard ticket
Het standaard ticket geeft je toegang tot de avondshow en de voor dit evenement geopende attracties in het Walt Disney Studios® Park, van 19.00 uur tot middernacht. Reserveren


ElectroLand – Privilege-ticket
Het Privilege-ticket geeft je toegang tot de avondshow en de voor dit evenement geopende attracties in het Walt Disney Studios® Park, van 19.00 uur tot middernacht.
Bovendien krijg je:

  • vooraf toegang tot de twee Disney® Parken vanaf 16.00 uur voor de houders van een geldige ticket voor de avondshow.
  • toegang tot de speciale Privilege-zone, pal voor het podium om optimaal te profiteren van deze unieke avond. Reserveren!

SCHITTERENDE AANBIEDING
Tot -30% + verblijf cadeau voor kinderen t/m 11
Beginning of tooltip content End of tooltip content
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden