Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Eén maand, dubbel zoveel bibberplezier!

Bereid je voor op spooktaculaire momenten want van 1 oktober t/m 5 november 2017 zetten twee betoverende en unieke feesten het Disneyland® Park in rep en roer. Stel je kleine griezeltjes voor aan Maleficent en haar gang tijdens Disney's Halloween Festival. Eén maand lang laten ze ons bibberen van plezier. Ervaar ook de onvergetelijke magie van Goofy's Skeletoon Street Party waarin Disney Figuren helemaal tot leven komen in felle kleuren en hun meest feestelijke outfits. We vieren onze 25ste Verjaardag dus reken maar dat er nog veel meer sprankelend spectaculaire feestjes op je wachten!

NIEUW! Mickey's Halloween Tricycle Gang

Sluip naar Main Street, U.S.A.® en bewonder de parade van Disney Figuren die langszoeven op gepimpte driewielers. Zwaai naar Mickey en zijn vrienden terwijl ze in hun kleurrijke Halloween kostuums langsrijden. Maar wees op je hoede. Kapitein Haak en een bende Disney Schurken liggen op de loer en hebben een hoop spookachtig plezier in petto.

Ril en gil tijdens Halloweenontmoetingen met Disney Schurken

Raap je moed bijeen voor ontmoetingen met de duistere Disney Schurken die rillingen van plezier over je rug laten lopen. Sluip naar de braamstruik van Maleficent op het plein van het Kasteel en ontmoet de ‘Meesteres van alle kwaad’ in levende lijve. Ga de confrontatie aan met de betoverende kracht van de Koningin van het kwaad. En maak je borst alvast nat voor avontuurlijke kippenvelmomenten met Kapitein Haak. Nooit eerder was er zoveel magisch gedonder op straat, dus zorg dat je goed uitgeslapen bent en houd je ogen open... hé wie staat daar achter je? Moehaha-ha-ha-ha!

Spooktaculair plezier in Halloweensfeer

Ben je klaar voor ijzingwekkende avonturen wanneer Frontierland in het Disneyland® Park betoverd wordt? Waag je dan aan de spookachtige sfeer van de avond voor Allerheiligen. Raak betoverd door een wereld bevolkt door blije, grijnzende pompoenen, dode-leuk enge versiering en Disney Figuren op hun Halloweenbest zoals Daisy Duck als heks.

NIEUW! Goofy's Skeletoon Street Party

Ontdek één van de kleurrijkste feesten en laat je betoveren in Frontierland in het Disneyland® Park tijdens Goofy's Skeletoon Street Party. Laat je meeslepen door een dynamisch herfstfestijn vol lachende skeletten, vogelverschrikkers, straatdansers en drakendames. Maak een vreugdedansje wanneer een gloednieuwe bende Disney Figuren, waaronder Goofy, José en Panchito, uitgedost in hun oogverblindende kostuums, voorbijkomen op het ritme van meeslepende muziek.

NIEUW! Gooi je voeten los op aanstekelijke mariachimuziek

Net buiten het Fuente del Oro restaurant in Frontierland wacht een live mariachi-orkest de mensen op om hun magische muziek te delen.

Tot -25% + verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar

Voor aankomsten van 16 oktober 2017 t/m 7 januari 2018
Beginning of tooltip content End of tooltip content
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden