Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Disney’s Halloween Festival

De Disney figuren werken op dit moment aan hun tricks en treats voor het komende Halloweenfestival, waar van 1 oktober t/m 5 november 2017. Bekijk in afwachting van ons nieuwe bibberbangelijke Halloween-programma alle griezelleuke activiteiten van 2016 nog eens opnieuw!

Kijk de grootste bende Schurken recht in de ogen op de spook-taculairste Meet-’n-Greet ooit

Sluip met je hele gezin naar het Royal Castle Stage voor een spook-taculaire ontmoeting met Disney Schurken, zoals Kapitein Haak, Jafar en de koningin van Sneeuwwitje. Sluip vervolgens naar de betoverde braamstruik van Maleficent op het plein van het Kasteel en ontmoet de meesteres van alle kwaad.

Vier de meest betoverende Halloween ooit, samen met Mickey en zijn vrienden

Open je ogen voor de stoet van Disney Figuren die in hun oogverblindende seizoenskostuums vrolijk paraderen door Main Street, U.S.A.®, in een werveling van Halloweensensaties die iedereen vrolijk in de stemming brengt.

Vreugdesprongen in een betoverende omgeving

Deze herfst laat het schitterende versierde Disneyland® Park zich van zijn vrolijkste én zijn griezeligste kant zien. Dat betekent grijnzende pompoenen, geheimzinnig gniffelende Disney Schurken op elke hoek van Main Street U.S.A.®.

Meet-’n-greet met een scheve grijns

Een verkleedpartij met Stitch en Daisy in de Halloween Costume Corner, en kijk uit naar de fratsen die de Disney Figuren deze herfst voor jong en oud in petto hebben.

Disney's Halloween Party

Alleen op deze avond: 31 oktober 2017, van 20u30 tot 1u.
Toegang tot het Disneyland Park vanaf 17u op vertoon van een geldig ticket voor deze avond.

© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden