Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Disney’s Halloween Festival

In 2018 vieren we Disney’s Halloween Festival want van 1 oktober t/m 4 november 2018 . De Disney figuren werken op dit moment alweer aan hun nieuwe tricks en treats. Bekijk in afwachting van ons volgende bibberbangelijke Halloween-programma alle griezelleuke activiteiten van 2017 nog eens opnieuw!

NIEUW! Mickey's Halloween Tricycle Gang

Sluip naar Main Street, U.S.A.® en bewonder de parade van Disney Figuren die langszoeven op gepimpte driewielers. Zwaai naar Mickey en zijn vrienden terwijl ze in hun kleurrijke Halloween kostuums langsrijden. Maar wees op je hoede. Kapitein Haak en een bende Disney Schurken liggen op de loer en hebben een hoop spookachtig plezier in petto.

Ril en gil tijdens Halloweenontmoetingen met Disney Schurken

Raap je moed bijeen voor ontmoetingen met de duistere Disney Schurken die rillingen van plezier over je rug laten lopen. Sluip naar de braamstruik van Maleficent op het plein van het Kasteel en ontmoet de ‘Meesteres van alle kwaad’ in levende lijve. Ga de confrontatie aan met de betoverende kracht van de Koningin van het kwaad. En maak je borst alvast nat voor avontuurlijke kippenvelmomenten met Kapitein Haak. Nooit eerder was er zoveel magisch gedonder op straat, dus zorg dat je goed uitgeslapen bent en houd je ogen open... hé wie staat daar achter je? Moehaha-ha-ha-ha!

Spooktaculair plezier in Halloweensfeer

Ben je klaar voor ijzingwekkende avonturen wanneer Frontierland in het Disneyland® Park betoverd wordt? Waag je dan aan de spookachtige sfeer van de avond voor Allerheiligen. Raak betoverd door een wereld bevolkt door blije, grijnzende pompoenen, dode-leuk enge versiering en Disney Figuren op hun Halloweenbest zoals Daisy Duck als heks.

NIEUW! Goofy's Skeletoon Street Party

Ontdek één van de kleurrijkste feesten en laat je betoveren in Frontierland in het Disneyland® Park tijdens Goofy's Skeletoon Street Party. Laat je meeslepen door een dynamisch herfstfestijn vol lachende skeletten, vogelverschrikkers, straatdansers en drakendames. Maak een vreugdedansje wanneer een gloednieuwe bende Disney Figuren, waaronder Goofy, José en Panchito, uitgedost in hun oogverblindende kostuums, voorbijkomen op het ritme van meeslepende muziek.

NIEUW! Tijd voor foto's met Mickey en Minnie

Laat je meevoeren naar Frontierland voor een betoverende ontmoeting met Mickey en Minnie. Mickey en Minnie staan te popelen om hun nieuwe kleurrijke kostuums te laten zien. Houd je camera binnen handbereik en oefen je grootste glimlach voor dit onvergetelijke magische moment.

NIEUW! Gooi je voeten los op aanstekelijke mariachimuziek

Net buiten het Fuente del Oro restaurant in Frontierland wacht een live mariachi-orkest de mensen op om hun magische muziek te delen.

Disneyland Paris

Geldig toegangsticket vereist

Speciale Evenementen

- , 2018

Aankomsten tijdens de zomer:
Tot -30% op jouw verblijf + verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar

Voor aankomsten van 1 juli t/m 30 september 2018 2018
Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze experts in het hart van de Disney Parken op het nummer
    078 15 60 28
  • Lokaal tarief
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden