Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Disney's Halloween Party

Alleen op deze avond: 31 oktober 2017, van 20u30 tot 1u.
Toegang tot het Disneyland Park vanaf 17u op vertoon van een geldig ticket voor deze avond.

Het aantal plaatsen is beperkt ! Reserveer meteen !

Halloween zet Disneyland® Paris helemaal op zijn kop!

Beleef met het hele gezin een spannend najaarsavontuur vol mysterie, geheimzinnige gebeurtenissen en betoverende verrassingen. De Disney Schurken laten zich luider horen dan ooit en willen niets liever dan je laten huiveren van plezier. Maar pas op, want dat doen ze door je flink voor de gek te houden! Je zelf lekker bang laten maken tussen de attracties in het Disneyland® Park was nog nooit zo leuk ! Reserveer meteen !

Informatie met betrekking tot het dragen van kostuums:

Het is gasten tijdens deze speciale avond bij uitzondering toegestaan Halloweenkostuums te dragen. We behouden ons echter het recht voor om, naar eigen inzicht en op elk moment, bepaalde kostuums te verbieden, zoals kostuums die het gezicht of het hoofd volledig bedekken en/of kostuums/accessoires die wij choquerend of ongepast achten voor onze jongere gasten en hun families. Hetzelfde geldt voor accessoires die op bepaalde attracties gevaarlijk kunnen zijn voor andere gasten (bv. lange capes, stokken, namaakwapens…) of die de veiligheid in het Park in gevaar kunnen brengen. Daarom worden gasten eraan herinnerd dat, conform de Parkregels, de volgende items niet welkom zijn in de Parken:

  • Elk object of stuk speelgoed dat lijkt op een vuurwapen (laser, pistool, waterpistool…)
  • Elk masker gedragen door gasten die minstens 12 jaar oud zijn (behalve indien gedragen om medische redenen).
  • Elk kledingstuk dat over de grond sleept.
Om veiligheidsredenen behouden we ons ook het recht voor om kleding, jassen en persoonlijke bezittingen visueel te inspecteren of met veiligheidsapparatuur te scannen bij de ingang van en/of binnen de Parken, in het bijzonder bij gasten die meerdere lagen kleding dragen die het gehele lichaam bedekken.
Gasten die gekleed willen gaan als Disney figuur, mogen in geen geval poseren voor foto’s en/of handtekeningen uitdelen.

Tot -25% + verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar

Voor aankomsten van 16 oktober 2017 t/m 7 januari 2018
Beginning of tooltip content End of tooltip content
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden