Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Disney’s Betoverende Kerst

Het kerstseizoen is hét moment om de magie van Disneyland® Paris te ontdekken van 11 november 2017 t/m 7 januari 2018. Een fantastische feestsfeer betovert de Disney® Parken en dit willen de Kerstman, de Disney Figuren en je favoriete helden uit Frozen heel graag met je delen. Een enorme kerstboom, spectaculaire shows en de kerstparade brengen de kerstverhalen tot leven. De vier nieuwe adembenemende verrassingen in beide Disney® Parken, waaronder een magische avondshow, en de unieke 25ste Verjaardag bieden meer magie dan ooit. Je hele gezin kan rekenen op heel veel winterse gezelligheid!

Wij zorgen voor een betoverende kerst

Wij hebben ons feestelijk uitgedost om deze kerst onvergetelijk te maken! De Disney Figuren wensen je een vrolijk kerstfeest en de vele fonkelende lampjes in de enorme kerstboom zijn adembenemend. Laat je kerstgedachten en je fantasie maar de vrije loop.

Twee nieuwe shows brengen de magie van kerst naar het Walt Disney Studios® Park

Voor de eerste keer viert het Walt Disney Studios® Park het kerstseizoen mee met twee nieuwe shows. Meerdere keren per dag wordt de musicaltopper Sing Me a Merry Christmas opgevoerd en kan je beroemde kerstliedjes meezingen met Mickey en zijn vrienden. De klap op de vuurpijl is Goofy’s Incredible Christmas; een avondshow met verbluffende speciale effecten, lasers en Disney Figuren die het Hollywood Tower Hotel in vuur en vlam zetten met een ongelooflijk kerstverhaal

Disney’s Christmas Parade

Zing en dans tijdens Disney’s Christmas Parade, de vrolijke en fantastische kerstparade. Kijk je ogen uit als Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Woody en Buzz Lightyear door Main Street, U.S.A.® voorbij rijden op hun adembenemende paradewagens met een schitterende kerstversiering. Juich van plezier als de dansende zuurstokken, peperkoekmannetjes en ander heerlijk kerstsnoep deze wonderlijke wintersfeer tot leven laten komen.

Locatie: Disneyland® Park

Mickey’s Magical Christmas Lights

Hoor je de belletjes van de arrenslee al rinkelen? Mickey, Minnie en hun vrienden gaan samen met de Kerstman voorop in de vrolijke sing-along en steken samen de lichtjes in de reusachtige kerstboom op Town Square aan!

Een fantastische Frozen Sing-Along

Warm je stembanden alvast op voor een vrolijke Frozen Sing-Along met koningin Elsa, prinses Anna en hun vrienden uit Arendelle. Voel de wervelende winterpret wanneer de beroemde Frozen zusjes en Olaf je door jouw favoriete Frozen liedjes leiden. Geniet van de Scandinavische sfeer op het marktplein, waar je nog veel meer vakantieplezier kunt beleven. Dit wordt een magische ervaring die je nooit zal vergeten.

Locatie: Disneyland® Park

Extra vrolijke ontmoetingen met de Kerstman* en Disney Figuren

Leg je meest magische moment van het jaar vast met de Disney Figuren in hun mooiste kerstkostuums. Dit is je kans om een selfie te maken met een heleboel beroemde Disney Figuren, zoals Dagobert Duck, Stampertje en Miss Bunny. Je kan zelfs de Kerstman* een kerstknuffel geven!

Locatie: Disneyland® Park
* T/m 25 december 2017

Nieuw in Videopolis! Mickey’s Christmas Big Band

Neem je vrienden of kinderen mee naar Videopolis en geniet samen van dit fantastische live concert. Mickey en Minnie hebben een live koor en een swingende jazz big band bijeen gebracht en zij vinden het ontzettend leuk als je mee wilt zingen met deze eeuwig stralende kerstklassiekers.

Locatie: Disneyland® Park

Nieuw op Royal Castle Stage! A Merry Stitchmas

Reken maar op te gek veel vrolijkheid als de Disney Figuren zich opmaken voor het kerstfeest op Royal Castle Stage. De ondeugende buitenaardse Stitch voert Mickey, Minnie, Donald en een heleboel andere beroemdheden mee in deze wintershow boordevol kerstgevoel.

Locatie: Disneyland® Park

Tijdens het kerstseizoen wordt onze 25ste Verjaardag extra schitterend!

NIEUW! Disney Stars on Parade schittert vrolijk voor onze 25ste Verjaardag! Geniet van de nieuwe Disney dagparade boordevol sterren, en beleef ook een schitterende avond met onze nieuwe avondshow Disney Illuminations.

Disney’s New Year’s Eve Party is helemaal uitverkocht.

Disney’s New Year’s Eve Party is helemaal uitverkocht. De ticketverkoop is beëindigd.
Als je een New Year’s Eve diner* reserveert, is de toegang tot de New Year’s Eve Party inbegrepen.
*niet van toepassing voor Buffalo Bill’s Wild West Show… met Mickey en zijn vrienden!
Maak op 31 december 2017 oudejaarsavond magischer dan ooit in het Disneyland® Park, boordevol spectaculaire oudejaarsverrassingen. Dit is een unieke kans om terug te kijken op onze meest fantastische momenten tijdens een gigantische parade boordevol magie van Halloween, Kerst en onze 25ste Verjaardag. Bij jong en oud gaan de ogen schitteren als om middernacht het vuurwerk losbarst boven het Kasteel van Doornroosje. En natuurlijk kan je jouw beste dansmoves laten zien tijdens de bruisende feestjes vol Disney fantasie. De Disneyland® Paris New Year’s Eve Party duurt maar één nacht... maar geeft je levenslang prachtige herinneringen.

Op 31 december 2017 zal het Disneyland® Park de deuren sluiten om 18u30, behalve voor gasten die een ticket hebben voor de New Year’s Eve Party. Voor de New Year’s Eve Party is een speciaal ticket vereist. Het Walt Disney Studios® Park zal geopend zijn tot middernacht.

Nieuw! #NoelSuperStar

Word tijdens de feestdagen de #NoelSuperStar van het Walt Disney Studios® Park! Bekijk live wat er gebeurt in het Walt Disney Studios® Park! Laat je inspireren en word de ster van Kerst.

Tot -25% + verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar

Voor aankomsten van 16 oktober 2017 t/m 7 januari 2018
Beginning of tooltip content End of tooltip content
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden