Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Disney's Betoverende Kerst

De Disney personages en de Kerstman maken op dit moment hun verrassingen en cadeautjes klaar van 11 november 2017 tot 7 januari 2018. Bekijk in afwachting van ons nieuwe kerstprogramma alle magische festiviteiten van 2016 nog eens opnieuw!

Disneyland® Paris schittert in een feestelijke gloed

Het Disneyland® Park heeft zich feestelijk uitgedost om van Kerstmis een echte topper te maken! Disney Figuren wensen je een vrolijke kerst, een gigantische kerstboom licht de hemel op en deelt de hele winter lang kerstwensen uit.

Disney’s Christmas Parade

Disney’s Christmas Parade is ongetwijfeld de vrolijkste en mooiste muzikale kerstparade die je ooit zag! Bewonder de Kerstman, Mickey, een hele reeks Disney Figuren, schitterende performers en twee nieuwe praalwagens die door Main Street, U.S.A.® trekken.

Mickey’s Magical Christmas Lights

Hoor je de sleebelletjes rinkelen? De Kerstman, Mickey en Minnie en hun kleurrijk gevolg nemen je mee tijdens deze opgewekte Sing-Along, terwijl de reusachtige kerstboom op Town Square wordt opgelicht en je betovert met een prachtig lichtspektakel!

Een prachtige Frozen Sing-along en a Royal Welcome

Elsa en Anna zijn terug op algemeen verzoek. Warm dus alvast je stembanden op voor de Frozen Sing-Along*. Arendelles beroemde zussen leiden je doorheen een indrukwekkende reeks Frozen hits. Wanneer hun paardenkoets door Main Street, U.S.A.® rijdt, hou dan je camera bij de hand voor een koninklijke groet tijdens A Royal Welcome. De schitterende zussen betoveren je met hun glimlach en vriendelijke begroeting; een onvergetelijke ervaring!
* Tot 26 maart 2017

Royal Christmas Wishes*

Doe een wens bij een heel speciale ster! Je geliefde Disney Prinsen en Prinsessen presenteren een koninklijke show op het podium aan het majestueuze Kasteel van Doornroosje en toveren een magische kerstsfeer die nog meer schittert dan hun koninklijke juwelen.
* Vanaf 17 november 2016

Een vrolijke meet ‘n’ greet met e Kerstman* & Disney figuren

Leg het meest magische moment van het jaar vast op camera, samen met de Disney Figuren in hun feestelijke kerstkostuums. Neem een selfie met Stampertje, Miss Bunny, knuffel de enige echte Kerstman*! Er is zelfs de mogelijkheid om heldin Moana** te ontmoeten in het Walt Disney Studios® Park.
* Enkel tot 25 december 2016
** Vanaf 20 november 2016 - einddatum nader te bepalen

Maaltijden op kerstavond met entertainment

Op kerstavond én oudejaarsavond kun je van klassieke kerstgerechten genieten, met een ruime keuze aan verschillende feestelijke menu's en locaties. Je kunt zelfs je favoriete Disney figuren ontmoeten!

Maaltijden op oudejaarsavond met entertainment

Vier de feestdagen op een verrukkelijke manier met familie, vrienden en geliefden! Waar je de avond ook doorbrengt, in het Disneyland Park, in Disney Village of in je Disney Hotel… het wordt een fantastische feestmaaltijd die je nooit zult vergeten.

Tot -30%+ verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar
Voor aankomsten van 16 oktober 2017 t/m 7 januari 2018

Beginning of tooltip content End of tooltip content
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden