Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Disney’s Betoverende Kerst

De volgende keer vieren we Disney’s Betoverende Kerst van 10 november 2018 t/m 6 januari 2019. De Disney figuren en de Kerstman maken op dit moment hun nieuwe verrassingen en cadeautjes alweer klaar. Bekijk in afwachting van ons volgende kerstprogramma alle magische festiviteiten van 2017 nog eens opnieuw!

Wij zorgen voor een betoverende kerst

Wij hebben ons feestelijk uitgedost om deze kerst onvergetelijk te maken! De Disney Figuren wensen je een vrolijk kerstfeest en de vele fonkelende lampjes in de enorme kerstboom zijn adembenemend. Laat je kerstgedachten en je fantasie maar de vrije loop.

Twee nieuwe shows brengen de magie van kerst naar het Walt Disney Studios Park

Voor de eerste keer viert het Walt Disney Studios Park het kerstseizoen mee met twee nieuwe shows. Meerdere keren per dag wordt de musicaltopper Sing Me a Merry Christmas opgevoerd en kan je beroemde kerstliedjes meezingen met Mickey en zijn vrienden. De klap op de vuurpijl is Goofy’s Incredible Christmas; een avondshow met verbluffende speciale effecten, lasers en Disney Figuren die het Hollywood Tower Hotel in vuur en vlam zetten met een ongelooflijk kerstverhaal

Nieuw in Videopolis! Mickey’s Christmas Big Band

Neem je vrienden of kinderen mee naar Videopolis en geniet samen van dit fantastische live concert. Mickey en Minnie hebben een live koor en een swingende jazz big band bijeen gebracht en zij vinden het ontzettend leuk als je mee wilt zingen met deze eeuwig stralende kerstklassiekers.

Locatie: Disneyland Park

Disney’s Christmas Parade

Zing en dans tijdens Disney’s Christmas Parade, de vrolijke en fantastische kerstparade. Kijk je ogen uit als Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Woody en Buzz Lightyear door Main Street, U.S.A. voorbij rijden op hun adembenemende paradewagens met een schitterende kerstversiering. Juich van plezier als de dansende zuurstokken, peperkoekmannetjes en ander heerlijk kerstsnoep deze wonderlijke wintersfeer tot leven laten komen.

Locatie: Disneyland Park

Mickey’s Magical Christmas Lights

Hoor je de belletjes van de arrenslee al rinkelen? Mickey, Minnie en hun vrienden gaan samen met de Kerstman voorop in de vrolijke sing-along en steken samen de lichtjes in de reusachtige kerstboom op Town Square aan!

Een fantastische Frozen Sing-Along

Warm je stembanden alvast op voor een vrolijke Frozen Sing-Along met koningin Elsa, prinses Anna en hun vrienden uit Arendelle. Voel de wervelende winterpret wanneer de beroemde Frozen zusjes en Olaf je door jouw favoriete Frozen liedjes leiden. Geniet van de Scandinavische sfeer op het marktplein, waar je nog veel meer vakantieplezier kunt beleven. Dit wordt een magische ervaring die je nooit zal vergeten.

Locatie: Disneyland Park

Extra vrolijke ontmoetingen met de Kerstman* en Disney Figuren

Leg je meest magische moment van het jaar vast met de Disney Figuren in hun mooiste kerstkostuums. Dit is je kans om een selfie te maken met een heleboel beroemde Disney Figuren, zoals Dagobert Duck, Stampertje en Miss Bunny. Je kan zelfs de Kerstman* een kerstknuffel geven!

Locatie: Disneyland Park
* T/m 25 december 2017

Nieuw op Royal Castle Stage! A Merry Stitchmas

Reken maar op te gek veel vrolijkheid als de Disney Figuren zich opmaken voor het kerstfeest op Royal Castle Stage. De ondeugende buitenaardse Stitch voert Mickey, Minnie, Donald en een heleboel andere beroemdheden mee in deze wintershow boordevol kerstgevoel.

Locatie: Disneyland Park

NIEUW! Geniet van de inspirerende wereld van Coco

Dit jaar wordt Fuente del Oro Restaurante in Frontierland omgetoverd tot het sprookjesland uit Coco, Disney Pixar's magische Mexicaanse film. Geniet met volle teugen van het leven! Een leuke marionet brengt de bruisende wereld van Miguel, de jonge held uit Coco, tot leven.

Tijdens het kerstseizoen wordt onze 25ste Verjaardag extra schitterend!

NIEUW! Disney Stars on Parade schittert vrolijk voor onze 25ste Verjaardag! Geniet van de nieuwe Disney dagparade boordevol sterren, en beleef ook een schitterende avond met onze nieuwe avondshow Disney Illuminations.

Disney’s New Year’s Eve Party is helemaal uitverkocht.

Op 31 december 2017 zal het Disneyland Park de deuren sluiten om 18u30, behalve voor gasten die een ticket hebben voor de New Year’s Eve Party. Voor de New Year’s Eve Party is een speciaal ticket vereist. Disney’s New Year’s Eve Party is helemaal uitverkocht.
Het Walt Disney Studios Park zal geopend zijn tot middernacht.
Maak op 31 december 2017 oudejaarsavond magischer dan ooit in het Disneyland Park, boordevol spectaculaire oudejaarsverrassingen. Dit is een unieke kans om terug te kijken op onze meest fantastische momenten tijdens een gigantische parade boordevol magie van Halloween, Kerst en onze 25ste Verjaardag. Bij jong en oud gaan de ogen schitteren als om middernacht het vuurwerk losbarst boven het Kasteel van Doornroosje. En natuurlijk kan je jouw beste dansmoves laten zien tijdens de bruisende feestjes vol Disney fantasie. De Disneyland Paris New Year’s Eve Party duurt maar één nacht... maar geeft je levenslang prachtige herinneringen.

Nieuw! #NoelSuperStar

Word tijdens de feestdagen de #NoelSuperStar van het Walt Disney Studios Park! Bekijk live wat er gebeurt in het Walt Disney Studios Park! Laat je inspireren en word de ster van Kerst.

Aankomsten tijdens de zomer:
Tot -30% op jouw verblijf + verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar

Voor aankomsten van 1 juli t/m 30 september 2018 2018
Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze experts in het hart van de Disney Parken op het nummer
    078 15 60 28
  • Lokaal tarief
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden