Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Disney’s New Year’s Eve Party is helemaal uitverkocht.

Op 31 december 2017 zal het Disneyland Park de deuren sluiten om 18u30, behalve voor gasten die een ticket hebben voor de New Year’s Eve Party. Voor de New Year’s Eve Party is een speciaal ticket vereist. Disney’s New Year’s Eve Party is helemaal uitverkocht.
Het Walt Disney Studios Park zal geopend zijn tot middernacht.

Maak op 31 december 2017 je oudejaarsavond magischer dan ooit in het Disneyland Park, boordevol spectaculaire oudejaars evenementen. Dit is een unieke kans om terug te kijken op onze meest fantastische momenten tijdens een gigantische parade vol met de magie van Halloween, kerst en onze 25e verjaardag. Bij alle leeftijden gaan de ogen schitteren als om middernacht het vuurwerk losbarst boven het Kasteel van Doornroosje. En natuurlijk kun je je beste moves laten zien op de bruisende dansfeesten vol Disney fantasie. De Disneyland Paris New Year’s Eve Party duurt maar één nacht... Maar geeft je levenslang prachtige herinneringen.

Beleef de meest magische momenten van het jaar opnieuw tijdens de Incredible New Year’s Eve Parade

Geniet van het sensationele schouwspel van de kleurrijke praalwagens uit onze meest magische parades en laat je betoveren terwijl ze door het Disneyland Park glijden. Feest mee met een heleboel Disney Figuren, dansers en performers en herbeleef de meest magische momenten van het jaar: de Disney Magic on Parade, Halloween, Kerstmis en natuurlijk de sprankelend spectaculaire Disney Stars on Parade voor onze 25ste Verjaardag. Tijdens deze gigantische, nooit eerder geziene parade worden de straten én de hemel gevuld met unieke Disney magie ‒ een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen.

Oooh en aaah voor ons eindejaarsvuurwerk

Zorg ervoor dat je om middernacht voor het Kasteel van Doornroosje staat ‒ zodra de klok twaalf uur slaat, krijg je aan de hemel een prachtig spektakel van licht en kleur. Het magische, wereldberoemde vuurwerkspektakel van Disneyland Paris is een echt kippenvelmoment.

‘Party like it’s 3099’ tijdens Goofy's New Year’s Eve Dance Party

Glijd al moonwalkend naar Discoveryland en steel de show in een schitterend, futuristisch decor op de intergalactische danceparty van dj Goofy. Dit wordt het beste feestje van de hele galaxy ‒ daag de zwaartekracht uit met je dansmoves!

Beleef een onvergetelijk moment op oudejaarsavond met de Disney Figuren

Verken de straten van de Disney Parken en bots op een bekend gezicht voor een onvergetelijke ontmoeting mét foto. Kijk uit naar Donald, Katrien, Geest en Jake de Piraat – iedereen is klaar om oudejaarsavond te vieren. Of ga naar Starport in Discoveryland en beleef een bovenaards moment met de gevreesde Darth Vader.

Op elke hoek vind je de magie van Nieuwjaar

Alle adembenemende attracties blijven heel de nacht open dus grijp je kans op een unieke ervaring. Je kan ook chillen in Videopolis waar Mickey’s Christmas Big Band zachte jazz brengt. Warm je stembanden op voor een feestelijke Frozen Sing-Along met Elsa, Anna, Olaf en alle inwoners van Arendelle. Of rep je naar Central Plaza naast het Kasteel van Doornroosje en vergaap je aan de fantastische dansende fonteinen.

AANKOMSTEN LENTE
Tot -30% op jouw verblijf + verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar

Voor aankomsten van 21 maart t/m 30 juni 2018
Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze experts in het hart van de Disney Parken op het nummer
    078 15 60 28
  • Lokaal tarief
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden