Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Helpdesk

Hoe kunnen we je helpen?

This search field has an attached autosuggestion popup menu

Disneyland Paris Hotel – Veelgestelde vragen

V.
Wat zijn de in- en uitchecktijden in de Disney Hotels?
A.
Inchecken bij alle Disney- en partnerhotels kan vanaf ‘s ochtends vroeg op de dag van aankomst (met uizondering van Villages Nature Paris, waar je kan inchecken vanaf 10.00 uur). De kamers zijn beschikbaar vanaf 15.00 uur*. In de tussentijd bewaren we je bagage in de bagageruimte van het hotel (met uizondering van Disney’s Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris). Zo kunt u alvast van de Parken genieten.

Uitchecken dient in alle Disney Hotels en partnerhotels voor 11.00 uur** te gebeuren. Als je dan de laatste dag nog wilt genieten in de Disney Parken, kun je je bagage achterlaten bij onze bagagebewaarservice tot je klaar bent om te vertrekken (met uizondering van Disney’s Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris). Als je met de trein komt, kun je gebruikmaken van de Disney Express Service.

*Uitgezonderd het Radisson Blu Hotel en de Disney's Davy Crockett Ranch waar de kamers beschikbaar zijn vanaf 16.00 uur.
**met uizondering van Villages Nature Paris, waar je moet uitchecken voor 10.00 uur en in het Radisson Blu Hotel, waar je voor 12.00 uur moet uitchecken.
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze experts in het hart van de Disney Parken op het nummer
    078 15 60 28
  • Lokaal tarief
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden