Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Helpdesk

Hoe kunnen we je helpen?

This search field has an attached autosuggestion popup menu

Reizen naar en rondom het resort – Veelgestelde vragen

V.
Kan ik met het openbaar vervoer naar Disneyland® Paris?
A.
Ja. De snelste en eenvoudigste manier om vanuit Parijs naar het centrum van Disneyland Paris te komen is met de regionale RER-A trein. Dat kost je ongeveer 35 minuten vanaf het station Nation. Je kunt ook al op de Parijse stations Gare de Lyon of Châteles-les Halles opstappen op die trein.

Vanaf Paris Gare du Nord (waar je met de Thalys aankomt): Het exacte traject indien je met de Thalys aankomt in Parijs op het station Gare du Nord (Paris Nord).

Loop naar de voorzijde van het perron en koop één regionaal treinkaartje per persoon naar 'Marne-la-Vallee Chessy' uit één van de automaten waarop 'Billeterie Ile de France' staat (of aan een loket voor regionale treinkaartjes). Volg de borden op het station naar de regionale RER-D trein. Neem deze in zuidelijke richting, richting Malesherbes of Melun, en stap meteen uit bij het eerstvolgende station genaamd Chatelet-Les Halles. Daar stap je over op de regionale RER A-trein richting het oosten, in de richting Marne-la-Vallee Chessy. Je neemt deze trein tot de eindhalte Marne-la-Vallee Chessy. Dit totale traject duurt ruim 45 minuten.

Voor meer informatie of om je route met openbaar vervoer uit Parijs of vanaf één van de luchthavens van Parijs te plannen of de regionale treintijden te bekijken, verwijzen we je naar de website van de RATP (in het Engels beschikbaar).

Ontdek onze Hotel-, Park- en vakantiearrangementen.

  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze experts in het hart van de Disney Parken op het nummer
    078 15 60 28
  • Lokaal tarief
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden