Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Helpdesk

Hoe kunnen we je helpen?

This search field has an attached autosuggestion popup menu

Disneyland Themapark – Veelgestelde vragen

V.
Gelden er kledingvoorschriften in Disneyland® Paris?
A.

Bezoekers dienen te allen tijde gepaste kleding te dragen, op zowel het boven- als onderlichaam. Tevens is het niet toegestaan op blote voeten te lopen.


We behouden ons verder het recht voor om, geheel naar eigen goeddunken en op elk moment, bezoekers het dragen van bepaalde kostuums, make-up of het tonen van bepaalde tatoeages te verbieden, met name wanneer deze door kinderen en een gezinspubliek als beledigend, aanstootgevend of angstaanjagend kunnen worden beschouwd, en wanneer deze door Euro Disney Associés S.C.A. als ongepast worden beschouwd of wanneer het zich voordoen of gekleed gaan als een gekostumeerd figuur de gang van zaken belemmert. Deze regel geldt ook voor attributen die de veiligheid in gevaar brengen of gevaar kunnen opleveren in onze attracties (cape's, stokken, enz.).


Uit veiligheidsoverwegingen is bezoekers het dragen van een masker of van kleding die het gelaat volkomen bedekt alleen toegestaan indien er sprake is van een medische noodzaak.


Bij niet-respecteren van de kledingvoorschriften kan de toegang tot de Parken worden geweigerd.


Voor speciale evenementen kunnen specifieke richtlijnen gelden. Deze zijn te vinden in het materiaal dat we voor deze evenementen publiceren.

  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze experts in het hart van de Disney Parken op het nummer
    078 15 60 28
  • Lokaal tarief
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden