Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Mijn voordelen bij onze partners

Vapiano, Pasta-Pizza-Bar

In een warme en ontspannen sfeer, waar het heerlijk vertoeven is met vrienden of familie, kan u genieten van mediterrane gerechten met een Italiaanse toets. De gerechten worden voor je ogen klaargemaakt met dagdagelijkse verse producten.

Speciaal voordeel voor Jaarpaspoorthouders : -10% op de rekening*

* Aanbieding is geldig tot 31 maart 2017 voor alle Jaarpaspoorthouders, op vertoon van je geldige Jaarpaspoort. Aanbieding is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen. 

Gaumont bioscoop

Zin om naar de bioscoop te gaan? Kom dan naar Gaumont in Disney Village® en ontdek dit fantastische complex met 15 gigantische schermen! En met je Jaarpaspoort profiteer je bovendien van een exclusieve korting van 30% op bioscoopkaartjes.

Voordeeltarief Jaarpaspoort:
€7,80* in plaats van het normale tarief van €11,10
€5,80* in plaats van het tarief tot 18 jaar van €8,30  

*Korting geldig op aankoop van bioscooptickets tegen normaal tarief en tarief tot 18 jaar (toeslag voor 3D, IMAX, Dbox, Premium niet inbegrepen). Voor Jaarpaspoorten Classic en Fantasy: voordeel uitsluitend geldig van zondag 18 uur tot zaterdag 18 uur, ochtendvoorstelling (voor 12 uur) en middernachtvoorstelling (na 23 uur) niet inbegrepen. Voor Jaarpaspoorten Dream: voordeel is alle dagen geldig, behalve de ochtendvoorstelling (voor 12 uur) en de middernachtvoorstelling (na 23 uur). Niet geldig bij bijzondere projecties en op de aanschaf van 3D-brillen. Deze tarieven kunnen variëren afhankelijk van het basistarief (VOL TARIEF of tarief tot 18 jaar) dat kan worden verhoogd door de directie van de Gaumont bioscoop in Disney Village. Aanbieding geldig tot 31 maart 2017.

PanoraMagique

Beleef een bijzondere ervaring en stap aan boord van de PanoraMagique luchtballon! Tijdens een vlucht van 6 minuten krijg je een uniek uitzicht op de magie van Disneyland® Paris. Je kunt deze met helium gevulde bol, die zich bij Lake Disney in Disney Village® bevindt, niet missen: het is een van de grootste luchtballonnen ter wereld! Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. 

Voordeeltarief Jaarpaspoort:
-25 %* voor houders van een Dream Jaarpaspoort
-15 %*
 voor houders van een Fantasy en Classic Jaarpaspoort

* Aanbieding geldig tot 31 maart 2017, uitsluitend op vertoon van je Jaarpaspoort dat geldig is op het moment van aanschaf van de tickets, voor houders van een Dream, Fantasy en Classic Jaarpaspoort en voor maximaal 5 extra personen per vlucht. Kijk voor meer informatie op: www.panoramagique.com

Lego Store

De Lego Store van Disney Village® is er zowel voor kleine als grote creatievelingen. Kom deze winkel ontdekken, waar de beroemde Deense steentjes gecombineerd worden met de wereld van Disney. Je kunt hier ongelooflijke creaties bewonderen en vooral Disney figuren die helemaal van steentjes gebouwd zijn. Als je zelf iets moois wilt maken, staat de ‘LEGO-muur’ voor je klaar met alle steentjes die je nodig hebt!

Profiteer van een korting van 10%* bij de LEGO Store van Disney Village®!

*Aanbieding alleen geldig op vertoon van je geldige Jaarpaspoort. De betaling mag alleen worden verricht door de houder van het Jaarpaspoort. Korting is beperkt tot 3 artikelen per productcategorie per transactie, tot een totaal aankoopbedrag van €2.000 per persoon en per jaar. Korting is niet geldig op ‘Exclusieve producten’ buiten de aangegeven dagen en/of evenementen. 

Davy Crockett Aventure

Hou je van actie, ziplines, slingertouwen, touwbruggen en touwladders?
Ga de hoogte in en verricht halsbrekende toeren in de boomtoppen in het hart van Disney's Davy Crockett Ranch®. Spanning en plezier gegarandeerd.

Exclusief tarief voor Jaarpaspoorthouders:
€ 23* in plaats van € 26 (volwassene)
€ 14* in plaats van € 15 per kind (tot 1,40m)

Van 14 februari 2017 tot 30 april 2017:
€21* in plaats van €26 (volwassene)
€13* in plaats van €15 per kind (tot 1,40m)
Kijk voor meer informatie op: aventure-aventure.com

* Aanbieding is geldig tot 30 april 2017 en alleen op vertoon van je geldige Jaarpaspoort. Aanbieding is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen. 

Starbucks Coffee®

Neem een lekkere pauze bij Starbucks Coffee® in Disney Village® en profiteer van:

10% korting* op alle Starbucks Coffee®-producten (behalve non-foodproducten).

* Aanbieding is geldig tot 31 maart 2017 en alleen op vertoon van je geldige Jaarpaspoort. Aanbieding is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.

Planet Hollywood

Beklim de trappen van de iconische blauwe planeet en geniet van een Amerikaans menu in een decor van mythische filmsouvenirs die rechtstreeks uit Hollywood komen.
Voordeeltarief Jaarpaspoort:
-10% op de rekening*

* Aanbieding is geldig tot 31 maart 2017 voor alle Jaarpaspoorthouders, op vertoon van je geldige Jaarpaspoort. Aanbieding is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.

La Vallée Village

Met de handenvrije shopping service van La Vallée Village, geniet je van 100% shoppingplezier. Heb je geen zin meer om je aankopen mee te sleuren, dan worden deze aan jou bezorgd op het moment dat jij zelf verkiest.

Voordeel voor houders van een Dream Jaarpaspoort : handenvrije shopping service aangeboden *

* Aanbieding geldig op vertoon van je geldige Dream Jaarpaspoort. Deze aanbieding is persoonlijk en kan niet overgedragen worden. Niet cummuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen. Meer informatie over de handenvrije shopping service op https://www.lavalleevillage.com/en/shopping/shopping-services/hands-free-shopping/
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze experts in het hart van de Disney Parken op het nummer
    078 15 60 28
  • Lokaal tarief
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden