Je bent momenteel op de Belgische(BE) - Nederlandstalige versie van de site. Andere versie kiezen
Pour vous connecter à la version Belge (BE) - Francophone du site. Changez la langue.

Winkelen in Disneyland Paris

Disneyland Paris

Geldig toegangsticket vereist

Verkrijgbare artikelen

Kunst en verzamelobjecten; Kleding en accessoires; Kostuums; Disney lichtgevende oren; Voeding en drank; Cadeaus en huishoudelijke artikelen; Afbeeldingen en media; Speldjes en vinylmation; Speelgoed en pluche

Toegankelijkheid & andere informatie - Opens a dialog

Toegankelijkheid

  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Neem een stukje magie mee naar huis door te shoppen in Disneyland Paris! Disneyland Paris staat vol met aparte boetiekjes die een aantrekkelijk assortiment aan cadeaus en lekkernijen bieden. Geniet nog langer na van je magische herinneringen met souvenirs en limited-edition of seizoensgebonden artikelen. Ideaal om te delen met iemand die speciaal voor jou is.

Adventureland®

Graaf bijzondere herinneringen op in boetiekjes speciaal voor prinsessen, piraten, schurken, Indiana Jones en nog veel meer.

Frontierland®

Gooi je lasso uit en haal een paar klassieke Westernsouvenirs binnen in Tobias Norton & Sons, Bonanza Outfitters en Eureka Mining Supplies.

Discoveryland

Ruimtereizigers vinden geheid iets buitenaards in winkelkolonies als Constellations en Star Traders.

Fantasyland®

Neem een sprankje magie mee naar huis in prachtige winkels met thema's als Kerstmis, Sneeuwwitje en de Middeleeuwen.

Disney Village®

Beleef de magie tot 's avonds laat met een megabioscoop, winkels, restaurants en schitterend live-entertainment.

Pin Trading Place

Sluit vriendschap met Disney fans van over de hele wereld en verzamel je lievelings Disney speldjes.

Online Store

Laat met één klik met de muis een wens uitkomen met de exclusieve cadeaus en souvenirs van Disneyland Paris. Sommige kun je zelfs personaliseren! Mis 't niet! Online op www.disneystore.co.uk.

INFORMATIE OVER TERUGROEPACTIES

Product: Hoed H16CHAPO NOVELTYWITCHAT LEV (SKU code: 204091116066)

Een programma voor veiligheidscontrole heeft aangetoond dat de paarse sluier op het product de van kracht zijnde normen voor ontvlambaarheid overschrijdt wat tot een risico op brandwonden kan leiden. Deze constatering betreft uitsluitend het partijnummer: FAC-034465-16100.

De bezoekers worden gevraagd de hoed H16CHAPO NOVELTYWITCHAT LEV met het partijnummer FAC-034465-16100 niet meer te gebruiken en het product terug te brengen of terug te zenden naar Disneyland Parijs om hun geld terug te krijgen.

We vragen onze bezoekers vriendelijk deze hoed naar de winkels (in de parken, Disney Village of de Disney hotels) terug te brengen of ons de hoed terug te zenden naar het volgende adres: Disneyland Paris – Communication Visiteurs, Boîte Postale 100, 77777 Marne la Vallée Cedex 4, Frankrijk. De verzendkosten zullen vergoed worden

Tot op vandaag, 28 september 2017, hebben we geen enkele klacht ontvangen en is er geen enkel aan dit product verbonden voorval of ongeval bij ons bekend.

Deze terugroepactie betreft uitsluitend de hoeden H16CHAPO NOVELTYWITCHAT LEV, met het partijnummer FAC-03465-16100, die verkocht werden tussen 5 oktober 2016 en 6 november 2016. Deze terugroepactie is niet van toepassing op de overige partijen van deze hoed en op de momenteel verkochte exemplaren.

Voor meer informatie, kunt u bellen naar 00 331 64 74 61 66 (van maandag t/m vrijdag, van 9 uur tot 17 uur, behalve op Franse feestdagen) of een e-mail sturen naar dlp.sav@disney.com. We verontschuldigen ons voor het aan deze terugroepactie verbonden ongemak.

Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze experts in het hart van de Disney® Parken op het nummer
    078 15 60 28
  • Lokaal tarief
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden